• 12 maart: Opening Boekenweek 2023 met Jaap Robben in Centre Céramique

12 maart: Opening Boekenweek 2023 met Jaap Robben in Centre Céramique

Jaap Robben (1984) is dichter en auteur. Hij schrijft niet specifiek voor een leeftijd, maar voor iedereen in het bijzonder. Sinds 2004 publiceert hij poëzie, romans, artikelen, jeugdboeken en vertalingen. Ook schreef hij meermaals voor het theater. Zijn werk werd veelvuldig bekroond, zijn romans worden verfilmd en zijn werk verschijnt inmiddels in vijftien talen. In 2014 veroverde hij met zijn romandebuut ‘Birk’ boekhandel, lezer en recensent. Zijn tweede roman ‘Zomervacht’ haalde de longlist International Booker Prize 2021 en oogstte veel buitenlandse lof.

Onlangs verscheen zijn langverwachte boek ‘Schemerleven’. De middag staat onder deskundige leiding van Janna Navis (Schunck en bestuurslid VLAM). De muzikale omlijsting is in handen van Tejo Verstappen en Johan de Haan. Wim Hupperets, directeur van Centre Céramique, zal de middag openen.

Locatie en tijdstip: Centre Céramique Maastricht, 14.30-16.00 uur / Toegang: € 7,50 Kaartverkoop: Klantenservice Centre Céramique (klantenservice@maastricht.nl of 043-3505600) / Met na afloop boekverkoop en signeersessie.

Organisatie: VLAM (Vereniging Literaire Activiteiten Maastricht) i.s.m. Centre Céramique.

📸 Stephan Vanfleteren